galleriet

13.07.2018 kl. 01:00

Det är mysigt och litet. Galleriet. Vi säljer prints, alltså konst tryckt på papper. Illustrationer och andra slags motiv. Helt jees. Har jobbat där under de senaste dagarna. Faktum är att det inte känns som jobb (vilket det i och för sig inte är eftersom jag inte får betalt) utan snarare som om jag bygger upp något. Kan inte riktigt förklara det. Bygger upp ett nätverk antar jag, nästlar in mig i konstkretsarna. Det är helt klart ett av de bästa jobben jag haft. Det är bekvämt. Bättre än att jobba på ett jorgubbsland, antar jag??

Hur som helst. Jag har hjälpt till att marknadsföra utställningen som äger rum imorgon på fredagen och ordna upp bland konstverken. Det har varit ganska lagom mycket. Det är nog mysigt. Jag fick till och med välja musiken. Det känns verkligen som ett väldigt lämpligt ställe för mig. För stunden känns det rätt. Ett bra val. Ett tempo som jag klarar av och jag gillar mycket av det som är säljs i galleriet. Hoppas på att sälja några av min egna grejer. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Min tid i Tyskland

Senaste kommentarer