Livet

09.08.2018 kl. 20:07
Hm vad har skett.. Hade en hejdå middag, en väldigt rolig, för Jo med några människor inklusive galleristen. Vi satt utanför galleriet i det fria, så skönt. Tända ljus under himlen. Mysigt. Vi gick vidare till en park, drack öl och åt choklad, pratade, lyssnade på musik. Kom hem ännu en sen kväll med smutsiga fötter. Börjat bli ordentligt tacksam över rummet i Friedrichshain, speciellt eftersom tågen inte går efter en viss tid på natten. Följande dag jobbade jag med att hänga upp planscher för Ben's utställning, fransk illustratör. Jag råkade snubbla in på en bar vars bartender sade att de alltid letar efter konstnärer villiga att ställa ut och sade att jag skulle höra av mig om jag är intresserad. Coolt. Måste bara skapa en tillräcklig mängd material jag är nöjd med antar jag. Sedan.. Handlade billig frukt på turkiska marknaden följande dag, läste lite och fortsatte hänga upp planscher. Mötte på kvällen upp Johnny, Mo, Jori och deras kompisar jag inte kände. Satt i en park en stund (efter vad som kändes som en lång resa för min del). Gick via Mo och sedan till klubb. Förväntade oss hiphop. Var inte riktigt det. Spelade lite pingpong med en ganska rolig australienare, möter kanske upp honom i Berlin i ett senare skede. Efter en känslomässig berg och dalbana för min del drog vi vidare till About Blanc och techno.. Lyckades krocka med en person och slå sönder framtanden lite. Fan. Hann bara sova några timmar, skulle till galleriet och hjälpa till med utställningen. Det var lyckat! Talade med konstnären och flera andra trevliga människor, bland annat en tjej härifrån som är raw vegan. Blev väldigt inspirerad att bli det. Gick till en bar med hon hennes vänner och Johnny. Jobbade följande dag i galleriet igen, själv. Gick bra, sålde faktiskt mycket (!) men somnade vid ett skede vid bordet, var helt slut. Sov i Greenhouse. Vaknade upp med en konstig känsla, som jag ofta gör där. Påminde mig om att andas. Var en ganska sporadisk, halvtråkig dag. Träffade Cecilia i hennes loppis en sväng, åkte till F-shain, målade lite i parken, träffade en random man på bänken. Var tröttt. Följande dag åkte jag och Jori till stranden vilket jag var väldigt taggad på, Wannsee. Turistigt, otroligt hett, fint med vatten. Obeskrivligt skönt att simma. Lyckades bränna mig trots att vi låg i skuggan hela tiden, somnade vid ett skede och solen hade hittat mig. Drog hem en sväng, sedan till Johnny där vi, Jori och Mo lagade pasta från grunden. Roliigt. Lyssnade på nice musik. Det var gott. Satt ute i parken en stund. Mo måste hjälpa mig till rätt hållplats sedan haha. Kaos.. Tappade lite bort mig där mitt på natten och kände mig ledsen. Nästa dag åkte jag och Cecilia spontant till en litten paradis-sjö, Muggelsee med inte riktigt. Det hade inte kunnat dyka upp något lämpligare än det den dagen. Det var seriöst ett paradis. Simmade med skjorta för att skydda mig. Simmade myckett. Åt lite vid strandbrynet. Låg uppe i ett träd en stund och lät trädet skänka mig lugn. Var ledig så länge eftersom jag jobbat veckoslutet. Kändes näst intill perfekt den utflykten. Det började regna just när vi satt oss i tåget på väg hem. Lagade lite mat i Greenhouse, jag vattnade plikttroget plantorna och drog till andra hemmet, idag skulle jag vara i galleriet. Har suttit här hela dagen, ställt i ordning, tagit emot folk och illustrerat på galleri-uppdraget. Börjar se ganska bra ut tror jag. Måste fixa ihop mina egna grejer imorgon och lördag för att kunna trycka!
Snart ska jag till en park med Mo. Behöver luft. 


Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Min tid i Tyskland

Senaste kommentarer