Senaste veckan

18.11.2018 kl. 20:32
Så. 

Jag är trött igen. Men antar att det tyder på att ha levt mycket.

Senaste veckan har jag jobbat på cykelplansherna, bokillustrationerna, lite typografi samt egna random grejer (kunde vara bättre på att bestämma mig för exakt vad det är jag ska göra och sedan bara göra det.) Ibland känns det som om ingenting blir gjort fastän saker helt enkelt går framåt eftersom jag jobbar på dem. Hur som helst. Under måndagen lyckades jag göra två riktigt bra grejer tycker jag!

Har varit mycket med Claudia förstås, och Daniela.

En enorm lättnad var att märka att typografin inte är nödvändig, kommer ge mig tid att jobba på de viktigare sakerna (har dessutom gått typografi...).

På onsdagen var jag själv hemma på kvällen och hade typ ett nervöst sammanbrott, läste något, blev ledsen och allt kändes plötsligt så svårt. Mitt mål är att nästa sommar igen vara i Berlin och det känns inte så lätt. Men det kommer nog gå. När det kommer till kritan är det ju egentligen bara att boka en biljett dit då det gäller!! Hur som helst, jag vill vinna dessa tävlingar jag ska delta i. Ok nu är jag trött, allt flyter ihop..

Drack en kaffe med Daniela på torsdag, jobbade lite och drack sedan kvällskaffe med Claudia haha. Mysigt. På fredag jobbade jag hemifrån så länge jag kunde. Sedan gick jag och Claudia först till Clara och sedan en middag med några andra studenter. Ganska så roligt. Hade faktiskt väldigt kul med henne och Amar. Lördag.. brunch med housemates.. vi är väldigt olika. Blev typ debatt. Blir bara lite upprörd då folk talar om saker de uppenbarligen inte läst sig in på.. Well. De är bra att ibland umgås med folk olik en själv och ens bästa vänner så blir man påmind om varför man gör det man gör! Jobbade sedan lite.. Sedan gick jag via Claudia hängde där en stund sedan gick vi till Daniela. Åt pasta. Kollade nån film. Hon filmade också oss för en kurs. Och vi tog foton för en kurs. De blev nice. Vi gick efter 03.. VI hade så kul! som alltid. Skönt att hänga med dem verkligen, behövde slappna av och det kan jag göra med dem. Tacksam. Sov typ fem timmar, sedan ut igen efter att ha vilat på golvet en stund. Mötte Daniela för att fortsätta filma. Claudia kom efter en tid. Hon intervjuade oss.. Åt lite soppa på vägen, goott. Sedan till Taclos där vi tydligen alltid är på söndagar. Tog lite fler bilder och så vidare.

Jag har svårt att slappna av. Jag har svårt att bara ta det lugnt på veckoslut. Jag typ kan inte. Men jag behöver ju inte om jag inte vill!! Måste sluta stressa över framtiden dock, när tiden är inne kommer jag nog ha gjort det som krävs. Det gör jag alltid. Måste bara våga lita på mig själv, min disciplin och förmåga (samt livet.. allt är inte så logiskt.) Det går nog bra. Försöker jag våga lita på. Ja. Det finns massvis med tid. Måste bara fortsätta, fortsätta. Hålla fokus.

Ska läsa om olika grejer nu tror jag, sedan sova.

 
Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Min tid i Tyskland

Senaste kommentarer