Tillbaka

11.01.2019 kl. 21:09

Är tillbaka i Kiel efter först en halv vecka i Berlin, sedan en och en halv vecka i Finland, och från och med nyår ytterligare en vecka i Berlin. Det gick ganska fort, och det var vääligt roligt måste jag säga. Samtidigt är det skönt att vara tillbaka i mitt egna rum, inte samma sak att övernatta i andra personers rum hela tiden. Men så tacksam för allt, för att jag har möjlighet att vara i Berlin då jag vill eller behöver. Var med min syster och lite folk från huset där hon bor och vänner från Berlin. Känner mig hemma där. Nyåret var kul, en vän hade fest. Mycket raketer överallt. Det var skönt att kunna lämna alla tankar på skoluppgifter åt sidan och skapa fritt, det behövde jag, känns som om jag utvecklades under de få veckorna faktiskt. 

 

Hur som helst, var skönt att komma tillbaka hit och få lite ro. Men åker tillbaka nästa vecka, ska delta i Berlin fashionweek som modell. 

Gillar verkligen friheten jag har nu även om det (vilket jag insåg nyligen) krävs mer planering och kreativitet från eget håll eftersom kurserna har så lösa ramar. Men vill verkligen ha det som jag har det nu länge. Kunna jobba var jag vill och när jag vill. Drömskt, verkligen. Hoppas innerligt att det håller i sig. 


Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Min tid i Tyskland

Senaste kommentarer