Funderingar

23.05.2019 kl. 17:50
Dagarna bokstavligen flyger förbi som vanligt.. men bättre det än att ha tråkigt. Det händer mycket.. Har umgåtts med Hamza och Claudia mest som vanligt.. Firade Karims födelsedag på fredag men alla var lite halvtrötta. Innan det gjorde jag konstnärsuppköp och umgicks med Cludia. Vi gjorde varsitt porträtt åt Karim, han gillade dem. Fick ett annat porträttuppdrag av Ashisch, nice!! Måste bara se till att få det gjort. Men att få konst/-designuppdrag är verkligen drömskt, även om det så klart är jobb. Hoppas på mer sådant. Måste skicka förslag åt Adam också.. Träffade Hamza på nytt på kvällen och sedan började vi ses. Allting känns lite smått omtumlande. Måste lyssna på min intuition. Mycket att göra och dagarna är utan räknade. Haha dramatiskt men sant. Men allting är väl bra.

Lördagen satt vi i vardagsrummet länge och talade samt klippte hår. Borde gå till en frisör. Jack kom förbi en sväng. Gick ut på gården i sofforna och ritade lite med andra Erasmusmänniskor. Lagade mat senare och traskade sedan till Jack och Karim. 

Borde jag köpa en filmkamera? hm.
Antagligen.

Ok så på lördag gick vi till en klubb, var helt okej.. Söndag? hmm. Målade Jack's porträtt, Claudia kom hit senare.. Gick ut till sofforna rätt sent, mötte Hamza där.

Måndag illustration som vanligt, var rätt trött efter lite sömn.
Fick målningsfeedback från en målnigslärare. Kom fram till att byta projekt, enligt tema. Ska göra om änglar har jag bestämt.

Har lite (mycket) svårt att koncentrera mig.
Vill helst bara måla men nu går inte riktigt det. 
Hoppas på att bli en mycket bra illustratör.
Kanske jag är det redan.
Hängde med Claudia och Hamza måndag kväll, samt tisdag.
Gick till en botanisk trädgård med Hamza på tisdag. Kul.
Digital painting-lektion.

Onsdag, annan illustrationskurs.. Bra och tydlig feedback på skisser, måste bara fullgöra dem. Ska nog bli bra. Men måste få ihop ca 12 ok.

Gick på loppis efter skolan med Claudia igår, kul som vanligt. Skrattade mycket. Lite senare gick vi på vernissage. Jag spenderade senare delen av kvällen med Hamza.

Försöker få saker gjort idag.
Talade lite med Adam i telefon, nice att höra från honom.

Det har varit skönt att vara i Kiel en lång tid men i juni bär det tydligen av igen.

Måste skaffa en praktikplats snarast.

Kom ihåg att njuta.

 
Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Min tid i Tyskland

Senaste kommentarer