sommar

18.06.2019 kl. 14:08

Det går såå fort men hinner med ändå eller försöker i alla fall.
Lycklig över att få stanna i Tyskland en termin till, verkligen, hjälper. Sparar dyrbar tid. Hur som helst. Jag har ca 5 illustrationer att göra under mindre än två veckor samt en målning. Gör även en distanskurs för att kunna göra slutarbetet. Måste (ja måst och måste..känner mig lite skyldig att) boka flyg till Finland för någon vecka eller så. Skulle helst inte flyga så klart. Faktiskt. Men men. Kanske kan vara bra med en paus i kaoslivet. Lycklig över att jag litat på min intuition denna gång också.
Kommer bo med en vän i Berlin i eventuellt två veckor i juli och funderar över om jag borde planera mycket eller inte. Kan ju alltid måla. Det kommer antagligen vara smått kaotiskt. Men kul. Har inte sett honom på lännnge!

Lycklig över mitt egna rum här (efter att ha delat rum med syster och vän..). Lycklig över att få måla. Mer sånt tack.

Känner press på dessa projekt men måste minnas att der ändå bara är skolprojekt. Men hur som helst. Måste skissa skissa skissa.

Hade en intressant diskussion om Instagram med Claudia igår. Satt en stund i Schrevenpark. På söndagen var några människor här i vår lägenhet. Var ganska kul.

Gjorde ett modelljobb i Berlin på veckoslutet, hade inte varit där på månader. Trots allt är det relativt nära. Men ja.. Kändes verkligen skönt att komma tillbaka!! 

Måste bara försöka hinna fixa allt. Det fixar sig säkert. Nu måste jag dra till frisören, har inte varit på två år så det kanske är dags eller. Blandade känslor.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Min tid i Tyskland

Senaste kommentarer