lite kvar

05.07.2019 kl. 13:44

Är i Berlin för tillfället. Bor hos en kompis jag träffade på sommaren. Intressant hur tillfälligheter leder till varandra. Hur som helst. Deltog i Berlin Fashion Week igen. Funderar på hur mycket jag ska hålla på med det alltså. Hm. Varför inte, egentligen. Planen var att spendera veckoslutet med en en annan vän ajg träffade på sommaren men George drog sig ur i sista stund... Blev arg. Men det är väl som det ska vara som alltid.

Men har det trevligt här. Jag har fixat ungefär alla skolgrejer så det känns bra, men ska kanske ännu göra några ändringar. Ska ha en fotografering på söndag. Ska försöka slappna av lite. Väldigt lite kvar av skolan. Lite forskningsmetodik kvar. En målning att fixa (som jag ju gärna gör!)

Känns som att jag glömt något..
Hm, ska ha en utställning i skolan snart med illustartioner från den ena kursen. Tänker definitivt fortsätta göra grejer för hand har jag på känn.

Återvänder kanske till Berlin i september, har inte riktigt bestämt mig. Well.

 

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Min tid i Tyskland

Senaste kommentarer