Dagar

11.07.2019 kl. 01:17

Det har varit bra dagar på sistone. Fick klart det jag skulle få klart denna termin (kändes som om jag i sista stund upptäckte min stil). Tacksam över mina proffessorer som gett mig bra handledning, framför allt Einar. Han uppmuntrade mig att fortsätta för hand och tror det är rätt väg. Nöjd. Tänker fortsätta för hand, varför inte. Hur som helst. Åkte till Berlin, deltog i Berlin fashion week. Bodde hos Adam (tacksam över mitt egna rum nu, men det var nog alldeles utmärkt.), träffade även hans vän från sitt jobb. Vi jobbade/studerade/fixade grejer, fikade, lagade mat. Köpte världens bästa indiska mat efter modellgrejen för 3 euro! Fredag kväll träffade vi Ashley och Maya i Mauerpark. Besökte Adams jobb på lördagen och jag gick sedan till konstmuseet, Alte Nationalgalerie. Nice. Fick se Monét till och med.

Lördag kväll var kul, vi spelade kort och annat och drack öl.

Hade en fotografering på söndagen med hobbyfotograf.. Lite stelt var det. Han bjöd på fika dock.

Åkte väldigt tacksam tillbaka till Kiel, gick till Claudia där Horia och Catincca var. Det var också superkul, kul att se dem igen.

Måndag.. Måndag kväll, efter att jag försovit mig och träffat Claudia i parken och träffat Claudia och David för pizza i Schrevenpark, gick vi till Jack. Ganska kul någon stund i alla fall. Tisdag.. träffades utanför Irish pub, Jack och Hamza, de andra kom senare. 

Hade vernissage i skolan idag. Mötte Claudia och Horia i Claudias kök. Drack te. Gick till skolan, mötte David och kollade in allt. Fick en drink av kille från skolan, träffade tyska Julia. Jag och Claudia gick och köpte pizza, muuums. Mötte upp Jack och Ammar, gick hem, bytte jacka och tillbaka. Hemma nu, behövligt, utomhusvistelsen gör inte så gott för min andning på grund av pollenallergin. Borde jag försöka få en till läkartid, nästa vecka förresten?

Well. Ganska nöjd. Känns bra att sitta här nu måste jag säga. Stressar lite över september, men borde inte stressa över september. Ser ut som att jag återvänder till Serigraffeur. Måste få ett rum!!! för Berlin innebär många möjligheter, trots allt. Ja, det är kaotiskt, men inte såå kaotiskt. Galleriet är också en bra möjlighet att träffa folk. Det är inte typiskt mig att inte hitta något nytt men vad kan jag göra.

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Min tid i Tyskland

Senaste kommentarer