vila

03.08.2019 kl. 23:44

Det här med vila. Det har jag svårt med. 

För tillfället befinner jag mig i en sällsynt lucka där varje förståndig, normal person skulle vara mycket nljd och lycklig. Jag har inte många måsten. Jag har varken skola eller jobb (i några veckor ännu). Jag borde njuta, istället oroar jag mig istället. Lite grann åtminstone. Jag oroar mig ifall detta är rätt val och så vidare och så vidare. Jag känner mig "lat". JAg påminner mig själv om att jag måste tänka på mitt framtida jag, publicera mer, gör mer och mer. Men. Vänta lite. Jag fick inte asthma utan året utan orsak. Jag kände mig inte fullständigt trött då jag anlände till Berlin på onsdag utan orsak.. Jag hittade knappt bussen vilket inte borde varit den svåraste saken.. Måste lära mig att lugna ner mig.. Men jag måste hitta min slags avslappning, åk ut ock cykla, diska, städa, laga mat.. sånt gillar jag. Inte bara ligga som en potatis. 

Är verkligen hård mot mig själv. Ändå känns det som om jag inte är hård nog. Men kom ihåg, jag vilar också av en annan orsak. Jag måste vila upp mig, för att orka med det på hösten, slutarbetet. Det är bra att ta en paus och reflektera inte sant? Har inte haft mycket tid för det kan jag påstå. Refklektera! SKriv ner tankar!

Vila.

Vila är också att umgås med vänner, kanske den viktigaste slags vilan. Kom ihåg det. 

Säg det du känner också. Säg till när du känner dig orättvist behandlad. 

Men alltså det måste jag nog säga, jag är tillbaka i Kiel och det känns verkligen som om jag kan andas lite lättare igen.

Världen har stora problem och det tynger mig. Det tynger mig att jag inte gör mer. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Hur som helst, måste försöka slappna av. Inte lätt då jag är van med raketfart.

Allt kommer att visa sig sinom tid.


 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Min tid i Tyskland

Senaste kommentarer